Въздушен транспорт

Можете да се възползвате от цени от 39,99 без ДДС при доставка на пратки до Италия с доставка на следващият работен ден! 

 

ПроСпед Лоджистик предлага експресни доставки на Вашите стоки до всяка точка на света, благодарение на предлаганата от нас услуга Самолет“Въздушен транспорт”. Имаме възможност да извършим доставка от летище до летище. Като в България може да вземем стоката от Вашата врата, да извършим всичко необходимо за отпътуването до крайната дестинация, като единственото което трябва да направите Вие е да се доверите на специалистите от нашата компания.

С услугата “Въздушен транспорт” Вие получавате следните предимства:

 • Висока скорост- Въздушният транспорт няма алтернатива по отношение на скоростта. Когато една доставка е ограничена във времето, но трябва да премине големи разстояния, това несъмнено е най-удачният вариант;
 • Бързо обслужване- Този вид транспорт се определя като най-добрият за транспорт на бързоразвалящи се стоки. Той предоставя бързи, ефективни и удобни транспортни решения;
 • Не изисква допълнителни инвестиции в инфраструктура;
 • Лесен достъп- Авиотранспорта може да достигне до места, които са трудно достъпни или е невъзможно да се достигнат по друг начин;
 • Няма физически бариери- Тъй като самолетите използват най-кратките авиомаршрути, те не се влияят от планини, морета и други географски особености.

Недостатъци:

 • Рискове- Въпреки, че се смята за един от най-сигурните видове транспорт, при въздушен транспорт дори и най-малката повреда може да се Товарене на стоки преди осъществяване на въздушен транспортокаже пагубна на превозното средство и да доведе до загуби.
 • Скъп- Изпращането на пратки по въздух си остава най-скъпият вид транспорт.
 • Малка товароносимост- Въпреки, че в последните години се работи доста сериозно по отстраняването на този проблем, той все още не е отстранен. Ако сравняваме товароносимостта на един самолет с влак или кораб, няма как да не забележим, че въздушното транспортно средство изостава значително от своите конкуренти.
 • Зависи от метеорологичните условия;

Какво е добре да знаете за “Въздушен транспорт”?

При въздушният транспорт има 2 понятия за тегло:

 1. Реално тегло: Физическото тегло на пратката;
 2. Обемно тегло: Теглото което се оформя по формулата L(дължина)*W (ширина)*H (височина)/в сантиметри/: (делено) 6000. По тази формула 1куб.м. се равнява на 166,7 обемни килограма.

При Въздушният транспорт се взима предвид, по-голямото тегло от двете.

 

За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефони или на имейла.