Италия – Вино, храна, история и групажен транспорт.

Вино, храна и история

Когато чуем „Италия“ във почти всеки автоматично се създава асоциация за италианската кухня и нейните стожери – пици, пасти, сирена, ризото, морски деликатеси. И всеки един от тях  придружен с подходящо вино от безкрайните вкусове и аромати, които предлагат Апенините. Една от държавите в Европа с най-голямо историческо минало и невероятно културни забележителности.

 

География и икономика

Италия - Карта
Карта на Италия

Италия е разположена на Апенинския полуостров и континенталните области непосредствено на север от него, приблизително до главния вододел на Алпите, както и на Сицилия, Сардиния и редица по-малки острови. Повече за географията на страната тук.

Икономиката на страната е третата по гоелмина в Еврозоната.

Северна Италия е доста по-добре развита от Южната част с разлика от почти 60% в БВП на глава от населението. Средно за стрната е 28 300 долара на година. Водещи отрасли са машиностроенето, металургията, химическа и нефтопреработвателната, леката и и хранително-вкусовата промишленост.

Италия влиза в числото на големите производители и доставчици на световния пазар: автомобили, велосипеди и мопеди, трактори, перални машини и хладилници, радиоелектронна продукция, промишлено оборудване, стоманени тръби, както и дрехи и обувки, макарони, сирене, зехтин, вина, плодови и доматени консерви.

Групажен транспорт от/за Италия

Проспед Лоджистик може да Ви предложи отпътуване два пъти в седмицата на товарите Ви от и за Италия.

Ако имате спешна поръчка или пратка от Италия, бихме могли да осигурим и експресен транспорт за нея, чрез микробус при товар до 1,5 тона.

Разполагаме с необходимата транспортна техника за превоз на опасни товари (ADR), осигурява товарене, разтоварване и обработка на опасните товари, както и необходимите документи при този вид превоз.

Предлагаме превоз на лични вещи – комплектна или групажна пратка от Италия в съкратени срокове и изгодни условия за нашите клиенти.

Заявете услуга за транспорт на пратка от Италия

За да направите заявка за транспорт от и до Италия, е необходимо да се обадите на посочените телефони или да се свържете с нас по имейл или чрез формата за заявка на нашия сайт. Ние се ангажираме да Ви отговорим в най-кратки срокове и да придвижим направената заявка.

За да бъде най-лесно и бързо отговорено на запитването Ви относно пратка от Италия моля посочете максимално подробна информация за товара, който имате:

  • Начална и крайна точка на доставка
  • Размери – Обем, линейни метри и др.
  • Вид – Какво всъщност се превозва, палетизиран, насипен, ADR
  • Тегло – Общо бруто тегло
  • Готовност за взимане – Дали е готов за товарене или ще бъде на определена дата
  • Имате ли заложен бюджет – При регулярен транспорт
  • Срок за заплащане на транспорта. – По-бърз срок може да понижи цената

Чрез подробна информация ще получите най-добрата оферта, а и ще си спестите допълителните въпроси, на които трябва да отговорите в последствие.

Как да се свържете с нас?

Можете да видите всички начини, по които можете да се свържете с нас тук.

Можете да прочетете полезни статии и информация в нашия блог тук.

 

Ние от Проспед Лоджистик сме млада и бързо развиваща се компания, извършваща вътрешен и международен транспорт. Разполагаме с голяма мрежа от партньори във всички Европейски страни. Това ни дава възможност да предоставяме конкурентни цени и кратки транзитни срокове.
Мисията на Проспед Лоджистик е чрез изграждането на сигурни, дълготрайни и основани на коректността партньорства да помогне на българския бизнес да бъде по-конкуретноспособен, по-добър и по-желан партньор на европейските пазари. Изграждането на пълноценни партьорства с малкия и средния бизнес е основен приоритет.

 

 

Вашият коментар