Седмичен бюлетин – Проспед Лоджистик – комплектни и групажни товари

Транспортни услуги от Проспед Лоджистик – налични камиони и дестинации за месец Номеври

Както знаете в началото на всеки месец обновяваме информацията с транспортните услуги и дестинациите, които обслужваме и решенията, които може да предложим за Вас и Вашия бизнес.

Можем да Ви предложим транспорт на Вашите комплектни или групажни товари от/до следните страни: Гърция, Италия, Испания, Франция, Германия, Обединеното кралство, Бенелюкс, Скандинавските страни и централна и Източна Европа – Чехия, Австрия, Унгария, Полша, Румъния.

Ако имате товар, които не е до някоя от посочените дестинации ще Ви предложим конкретно решение за превоз на Вашите стоки или консумативи.

ПроСпед Лоджистик – Комплектни и групажни товари

Ние от Проспед Лоджистик можем да Ви предложим транспортни услуги от/до посочените страни. Разполагаме със собствен автопарк обслужващ тези релации, а добрите ни отношения с голям брой други превозвачи ни позволяват да Ви предложим най-доброто, най-бързо и подходящо решене за Вашия транспорт.

Как да получите най-добри условия за Вашия транспорт?

За да бъде най-лесно и бързо отговорено на Вашето запитване моля посочете максимално подробна информация за товара, който имате:

  • Начална и крайна точка на доставка
  • Размери – Обем, линейни метри и др.
  • Вид – Какво всъщност се превозва, палетизиран, насипен, ADR
  • Тегло – Общо бруто тегло
  • Готовност за взимане – Дали е готов за товарене или ще бъде на определена дата
  • Имате ли заложен бюджет – При регулярен транспорт
  • Срок за заплащане на транспорта. – По-бърз срок може да понижи цената

Чрез подробна информация, по-бързо и лесно ще получите най-добрата оферта, а и ще си спестите допълителните въпроси, на които трябва да отговорите в последствие.

Как да се свържете с нас?

Можете да видите всички начини, по които можете да се свържете с нас тук.

Можете да прочетете полезни статии и информация в нашия блог тук.

 

Ние от Проспед Лоджистик сме млада и бързо развиваща се компания, извършваща вътрешен и международен транспорт. Разполагаме с голяма мрежа от партньори във всички Европейски страни. Това ни дава възможност да предоставяме конкурентни цени и кратки транзитни срокове.
Мисията на Проспед Лоджистик е чрез изграждането на сигурни, дълготрайни и основани на коректността партньорства да помогне на българския бизнес да бъде по-конкуретноспособен, по-добър и по-желан партньор на европейските пазари. Изграждането на пълноценни партьорства с малкия и средния бизнес е основен приоритет.

 

Вашият коментар