Нова чат функционалност от Проспед Лоджистик

Чат с оператор на Проспед Лоджистик

Щом четете тази статия, значи вече сте видяли новата функционалност на нашия сайт. Сега вече имате възможност да се свържете с нас посредством чат функцията, която ни позволява много по-бързо и лесно да Ви предложим решение за Вашия транспорт.

Нашите оператори са на линия всеки работен ден от 09:00 до 17:30, а в останалото време можете да ѝм оставите съобщение. Ще получите отговор в рамките на следващия работен ден.

По този повод Проспед Лоджистик дава до 5% отстъпка на първите 20 клиента, за които извършим транспорт, подали своето първоначално запитване, чрез тази опция. Очакваме Ви!

Можете да прочетете статията ни 3 прости правила за намаляване на транспортните Ви разходи.

Вижте дестинациите, към които и в момента осъщестяваме транспорт на групажни пратки тук

Благодарим Ви за отделеното време!

Ако желаете да получавате новини и полезна информация от нас можете да добавите Вашия имейл адрес тук.


 

Ние от Проспед Лоджистик сме млада и бързо развиваща се компания, извършваща вътрешен и международен транспорт. Разполагаме с голяма мрежа от партньори във всички Европейски страни. Това ни дава възможност да предоставяме конкурентни цени и кратки транзитни срокове.
Нашата мисия:
Мисията на Проспед Лоджистик е чрез изграждането на сигурни, дълготрайни и основани на коректността партньорства да помогне на българския бизнес да бъде по-конкуретноспособен, по-добър и по-желан партньор на европейските пазари. Изграждането на пълноценни партьорства с малкия и средния бизнес е основен приоритет.

 

 

Вашият коментар