Комплектни товари за Южна Европа

Транспорт и търговия със страните от Южна Европа

  Южна Европа, наричана още Европейско Средиземноморие, включва два големи полуострова: Пиренейски и Апенински, и прилежащите им острови. Южноевропейските острови и полуострови разделят северната екватория на Средиземно море на няколко крайбрежни морета – Балеарско, Лигурско , Тиренско, Адриатическо и Йонийско море. Пиренейският (Иберийски) полуостров има почти квадратна форма и е втори по големина в Европа, след Скандинавския полуостров. на полуострова са разположени държавите Португалия, Испания и Андора. Апенинският полуостров е тесен, със силноудължена характерна форма, заради която го наричат “ботуша”. Тук са розположени Италия и две много малки държави – Сан Марино и Ватикана. В региона е и малката островна държава Малта, а в крайните югоизточни райони е другата островна държава – Кипър.

ПроСпед Лоджистик – Вашето решение и партньор

Ние от Проспед Лоджистик можем да Ви предложим решение за транспорт на товарите Ви от/до посочените страни. Разполагаме със собствен автопарк обслужващ тези релации, а добрите ни отношения с голям брой други превозвачи ни позволяват да Ви предложим най-доброто, най-бързо и подходящо решене за Вашия транспорт.

Как да получите най-добри условия за Вашия транспорт?

За да бъде най-лесно и бързо отговорено на Вашето запитване моля посочете максимално подробна информация за товара, който имате:

  • Начална и крана точка на доставка
  • Размери – обем, линейни метри и др.
  • Вид – какво всъщност се превозва, палетизиран, насипен, ADR
  • Тегло – обще бруто тегло
  • Готовност за взимане – Дали е готов за товарене или ще бъде на определена дата
  • Имате ли заложен бюджет – При регулярен транспорт
  • Срок за заплащане на транспорта. – По-бърз срок може да намали цената

Чрез подробна информация, по-бързо и лесно ще получите най-добрата оферта, а и ще си спестите допълителните въпроси, на които трябва да отговорите в последствие.

Как да се свържете с нас?

Можете да видите всички начини, по които можете да се свържете с нас тук.

Можете да прочетете полезни статии и информация в нашия блог тук.

 

Ние от Проспед Лоджистик сме млада и бързо развиваща се компания, извършваща вътрешен и международен транспорт. Разполагаме с голяма мрежа от партньори във всички Европейски страни. Това ни дава възможност да предоставяме конкурентни цени и кратки транзитни срокове.
Мисията на Проспед Лоджистик е чрез изграждането на сигурни, дълготрайни и основани на коректността партньорства да помогне на българския бизнес да бъде по-конкуретноспособен, по-добър и по-желан партньор на европейските пазари. Изграждането на пълноценни партьорства с малкия и средния бизнес е основен приоритет.