fbpx

Проспед Лоджистик

Ние от Проспед Лоджистик сме млада и бързо развиваща се компания, извършваща вътрешен и международен транспорт. Разполагаме с голяма мрежа от партньори във всички Европейски страни. Това ни дава възможност да предоставяме конкурентни цени и кратки транзитни срокове.

Защо да се доверите на Проспед Лоджистик?

От 2016 година насам Проспед Лоджистик е помогнал на стотици фирми и компании, всеки уникален по своята същност и с измеримо високо качество. Основната ни цел, когато извършваме транспорт, е да дадем на бизнеса един ново и дълготрайно партньорство. Прилагаме изпитана формула на успеха, която включва отлична комуникация, оригинални идеи, иновация и дългосрочно развитие. С индивидуален подход към бизнеса на клиента, креативност и перфектно изпълнение се превърнахме във важен партньор за голям брой компании от България, и други страни от ЕС.

Нашата мисия

Мисията на Проспед Лоджистик е чрез изграждането на сигурни, дълготрайни и основани на коректността партньорства да помогне на българския бизнес да бъде по-конкурентноспособен, по-добър и по-желан партньор на европейските пазари. Изграждането на пълноценни партньорства с малкия и средния бизнес е основен приоритет.

Предлагани услуги

Предлаганите услуги от Проспед Лоджистик включват всички услуги и варианти за извършване на транспорт на Вашите товари. Предлагаме следните видове транспорт:

За всеки един от тях ще Ви предложим най-подходящия за Вас вариант в зависимост от нуждите Ви. Всичко което трябва да направите е да се свържете с нас, за да ни подадете запитване. Нашият екип ще се погрижи за Всичко останало.

Екипът на Проспед Лоджистик

Имена Телефон Email Отдел
Страхил Атанасов 0896 240 696 s.atanasov@prospedbg.com Транспорт, Логистика
Любомир Манолчев 0882 547 488 l.manolchev@prospedbg.com Сухопътен транспорт

Как да се свържете с нас?

Можете да видите всички начини, по които можете да се свържете с нас тук.

Можете да прочетете полезни статии и информация в нашия блог тук.